Politika Privatnosti

Posvećeni smo zaštiti privatnosti korisnika našeg veb sajta. Ova politika privatnosti je sačinjena u skladu sa pravilima Zakona o zaštiti podataka o ličnosti Republike Srbije i sažeto objašnjava kako prikupljamo, koristimo, otkrivamo i štitimo Vaše lične podatke prilikom posete veb sajta Advokatske kancelarije Veljović iz Beograda.

Kakve Informacije Prikupljamo

Prilikom posete našem veb sajtu, možemo prikupljati određene informacije automatski, uključujući IP adresu, tip pretraživača, jezik pretraživača, datum i vreme pristupa i adrese veb stranica s kojih ste došli na naš veb sajt. Posetilac našeg veb sajta je upozoren i upućen da poseti, pročita i prihvati uslove korišćenja našeg veb sajta.

Kolačići

Naš veb sajt može koristiti "kolačiće" (cookies) radi poboljšanja korisničkog iskustva. Kolačići su male tekstualne datoteke koje veb sajt smešta na vaš uređaj prilikom posete. Možete konfigurisati svoj pretraživač da odbija sve kolačiće ili da vas obavesti kada se kolačić šalje. Ako odbijete kolačiće, možda nećete moći koristiti neke funkcije našeg veb sajta.

Lični Podaci

Mi ne prikupljamo lične podatke posetilaca našeg veb sajta, osim ako nam ih posetioci dobrovoljno dostave. U skladu sa dostupnim tehnološkim mogućnostima pratimo rizike bezbednosti podataka o ličnosti i sprovodimo odgovarajuće tehničke mere kako bi se osigurao potreban nivo bezbednosti ličnih podataka. Vebsajt je obezbeđen SSL sertifikatom i postavljen je na hosting platformu Webglobe doo iz Niša.

Kako Koristimo Vaše Podatke

Podatke koje prikupljamo i obrađujemo odnose se na neophodno korišćenje servisa Google Analytics i mogu se koristiti za personalizaciju vašeg iskustva na našem veb sajtu, poboljšanje našeg sajta i pružanje boljeg servisa posetiocima.Rukovalac podacima je Advokatska kancelarija Veljović – advokat Dragan Veljović, bulevar Crvene armije br. 11/7, Beograd.

Otkrivanje Informacija Trećim Stranama

Ne prodajemo, ne trgujemo ni na koji način ne prenosimo vaše lične podatke trećim stranama.

Bezbednost Podataka

Važno nam je obezbediti sigurnost vaših ličnih podataka. Međutim, imajte na umu da nijedan metod prenosa preko Interneta ili elektronskog skladištenja nije 100% siguran.

Promene Politike Privatnosti

Ova politika privatnosti može se povremeno ažurirati. Bilo koje promene u ovoj politici privatnosti objavićemo na ovoj stranici.

Kontaktirajte Nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovom politikom privatnosti, možete nas kontaktirati putem informacija dostupnih na našem veb sajtu.Ova politika privatnosti stupila je na snagu objavljivanjem nove verzije našeg veb sajta maja 2024. godine.