Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses


  • Булевар Црвене армије 11/7/п (Ђорђа Станојевића) Белвил
    Београд, Србија
    Телефон: +381 63 1675 191
    пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

    +381631675191 +381631675191 veljoviclaw

Некретнине

Наш адвокатски тим пружа комплетну правну помоћ у области промета непокретности, што подразумева, проверу власништва, састављање купопродајних уговора, заступаање пред пореским органима, помоћ у проналажењу одговарајућих банкарских услуга у вези са купопродајном трансакцијом, упис власништва у Катастру непокретности и друго.

Наш адвокатски тим такође пружа правну помоћ заступањем у поступку добијања грађавинске и других дозвола код изградње или адаптације пословних и стамбених објеката. 

Код купопродаје непокретности, наш адвокатски тим пружа правну помоћ како на страни купца тако и на страни продавца, а омогућује и да се посредством специјалног пуномоћја за заступање у купопродајној трансакцији обави купопродаја без непосредног присуства клијента. У таквим случајевима, пренос новца се искључиво врши посредством банке. 

Из искуства нашег правног тима, стручна правна помоћ у виду савета или заступања има кључну улогу у обезбеђивању правне сигурности преноса власништва и стога саветујемо да се пре сваке купопродаје непокретности потражи стручна правна помоћ како би се избегле непријатности, неочекивани трошкови или новчани губитак због превара које се јављају у промету непокретности. 

Корисни линкови:

http://www.beoland.com
http://www.rgz.gov.rs/