Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses


  • Булевар Црвене армије 11/7/п (Ђорђа Станојевића) Белвил
    Београд, Србија
    Телефон: +381 63 1675 191
    пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

    +381631675191 +381631675191 veljoviclaw

Правни савети

У протеклих 10 година, наш адвокатски тим је учествовао у изради више пројеката који су спроведени од стране међународних организација (Светске банке, ЕУ, ОЕБС) и државних пројеката (заштита потрошача, заштита конкуренције и др.). 

Наш адвокатски тим пружа правне савете, израђује истраживачке студије и даје стручне анализе у следећим областима права: кривично право, медијско право, право ЕУ (хармонизација са правним тековинама ЕУ), право конкуренције, заштита потрошача, ветеринских прописа и безбедности хране. Наш адвокатски тим учествује по позиву као предавачи на стручним предавањима и обукама за одређена правна питања у областима за које поседује академска и практична знања и искуство. 

Наш адвокатски тим такође израђује како континуиране тако и ад хоц истраживачке струдије и анализе за потребе привредних друштава односно компанија у приватном сектору за одређена правна питања и врши јавно залагање (публиц адвоцацy) када је потребно да се јавност упозна са резултатима истраживања и анализа.