Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses


  • Булевар Црвене армије 11/7/п (Ђорђа Станојевића) Белвил
    Београд, Србија
    Телефон: +381 63 1675 191
    пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

    +381631675191 +381631675191 veljoviclaw

Накнада штете

Наш адвокатски тим пружа правну помоћ у остваривању права на накнаду штете у случају повреда, штете на имовини, штете настале од производа, штете настале на радном месту, штете настале у иностранству, штете настале услед преварних радњи, као и у другим случајевима. У овим случајевима правна помоћ подразумева помоћ у проналажењу проценитеља штете (мединцски и технички стручни извештаји), иницирање и заступање у преговорима радии постизања вансудског поравнања, покретање парничног поступка ради остваривања права на накнаду штете. 

У случају када се захтев за накнаду штете подноси осигуравајућем друштву, наш адвокатски тим пружа правну помоћ која се састоји у састављању захтева за накнаду штете, помоћ у проналажењу независног проценитења штете, покретању и заступању у преговорима ради закључења вансудског поравнања, и покретању и заступању у парници ради остваривања права на накнаду штете. У оваквим случајевима, стручна правна помоћ значајно доприности постизању највишег могућег износа накнаде за штету. 

Наш адвокатски тим пружа правну помоћ у подношењу захтева за накнаду штете и заступању у преговорима ради постизања вансудског поравнања за накнаду штете код страних осигуравајућих друштава у земљама чланицама ЕУ. 

Корисни линкови:

http://www.portal.sud.rs
http://prvisud.rs/
http://www.bg.vi.sud.rs/lt/
http://www.bg.ap.sud.rs/